La secció local de l'AECC suma socis i donacions en el darrer any


  • Comparteix:

El sopar benèfic ha tingut lloc a l'Hotel Qgat

El sopar benèfic ha tingut lloc a l'Hotel Qgat

La secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) ha crescut en socis i en donacions, segons ha explicat la presidenta de l'entitat, Marta Martí, en el 26è sopar benèfic que s'ha celebrat aquest dissabte. L'elevada participació dels santcugatencs en l'esdeveniment, que ha acollit prop de 300 persones, ha demostrat que la solidaritat local no ha minvat per la crisi econòmica. Els 10.000 euros recaptats es destinaran a projectes d'investigació i prevenció d'aquesta patologia, com també a ajudes per als malalts de càncer.

Com cada any, la secció local de l'Associació Espanyola Contra el Càncer ha celebrat un sopar benèfic per recaptar fons i lluitar contra la malaltia. L'esdeveniment ha servit a l'entitat per fer balanç de l'últim any i destacar la forta implicació d'empreses, voluntaris i socis en les activitats que ha organitzat els darrers mesos. La presidenta de la secció local de l'AECC, Marta Martí, ha posat èmfasi en la solidaritat santcugatenca i en la participació en les iniciatives de l'entitat.

Marta Martí

No podem dir que hem notat la crisi. Els voluntaris i les empreses s'han bolcat. Hem incrementat els socis i el voluntariat.


L'associació organitza durant l'any diverses activitats per recaptar fons, com un campionat de golf i diverses tardes musicals. L'alcaldessa, Mercè Conesa, considera que l'entitat transmet un missatge d'optimisme amb la seva tasca.

Mercè Conesa

Ens dóna un missatge d'optimisme. És bo ser conscients que tots els recursos que destinem a la investigació repercutiran en la cura de moltes persones.


L'hotel Qgat ha aplegat diverses personalitats, com la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, l'expresident de la Generalitat Jordi Pujol i l'exalcalde i exconseller de Territori i Sostenibilitat Lluís Recoder, que ha lloat la tasca dels voluntaris de l'entitat.

Lluís Recoder

Hi ha un equip de voluntaris que fan un gran esforç per al sopar. Només això ja recomana que avui siguem aquí.


Recoder, que va deixar l'acta de diputat dijous passat, ha assistit al sopar a títol individual i ha declinat fer declaracions sobre la trama d'espionatge Método 3. La trama involucra l'exregidor de Seguretat Ciutadana, Xavier Martorell, que va ocupar aquest càrrec quan Lluís Recoder encapçalava l'alcaldia de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.