L'Ajuntament destina 600.000 euros en beques menjador aquest curs


Temes relacionats

Cugat.cat es mobilitza contra la pobresa amb una setmana d'activitats (19/mar/13)


  • Comparteix:

Incrementen en l'últim any les beques menjador / Font: ACN

Incrementen en l'últim any les beques menjador / Font: ACN

L'Ajuntament ha hagut de destinar 600.000 euros en beques menjador durant el curs 2012-2013. La dada l'ha avançada aquest dilluns l'alcaldessa, Mercè Conesa, durant la presentació de la Setmana Contra la Pobresa i l'Exclusió Social, on també ha explicat que el 9,5% de la població santcugatenca rep atenció actualment dels Serveis Socials.

L'alcaldessa, Mercè Conesa, ha destacat el compromís de l'Ajuntament i de diferents entitats per donar resposta a la creixent demanda de les famílies que cada cop més sol·liciten ajudes com la beca menjador.

Mercè Conesa

A beques menjador, hi hem destinat 600.000 euros. S'ha d'entendre que hi ha un compromís de la ciutat i de diferents entitats perquè això vagi endavant i les famílies aguantin aquesta situació.


Aquesta és una de les ajudes que més diners ha requerit per part del consistori, però no ha estat l'única. Conesa també ha explicat que els Serveis Socials han destinat 244.471 euros per a famílies amb problemes econòmics per pagar subministraments com l'aigua, la llum o el gas, el que representa un increment del 62% respecte al 2011.

En total, l'Ajuntament ha atès 1.134 casos derivats de Serveis Socials durant el 2012, un 58% més que els que va atendre durant l'any anterior.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.