Tres santcugatenques creen el portal web esportiu Bonodeporte.com


  • Comparteix:

Les tres sòcies de Bonodeporte.com / Font: Bonodeporte.com

Les tres sòcies de Bonodeporte.com / Font: Bonodeporte.com

Neix a Sant Cugat l'empresa Bonodeporte.com per oferir la venda de productes esportius a través de les xarxes socials. Les tres sòcies, Marta Merino i Júls i Laura Benedicto, han arribat a un acord amb el Club Bàsquet Mira-sol per patrocinar la samarreta del primer equip femení i col·laborar en les diferents activitats que s'organitzin.

Les jugadores del CB Mira-sol Laura i Júls Benedicto, juntament amb Marta Merino, han iniciat recentment un projecte de venda de productes esportius amb descomptes. El projecte neix a partir d'un treball final de màster que estan cursant les tres emprenedores en gestió i direcció de l'esport.

Una de les fundadores de l'empresa, Marta Merino, ha explicat al magazín 'Sant Cugat a Fons' de Cugat.cat (91.5 FM) que la missió de Bonodeporte.com és oferir experiències esportives a preus competitius, creant així un canal de comunicació entre les empreses del sector i l'usuari.

Marta Merino

Volem crear una filosofia positiva entre els nostres clients.


El funcionament de Bonodeporte.com és senzill: en primer lloc s'ha d'escollir una de les propostes de la web, fer clic a comprar, fer un pagament segur en línia i finalment imprimir el val.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.