Sant Cugat Actiu: jornades temàtiques i allotjament hoteler a 10 euros la nit

Edició anterior del Sant Cugat Actiu

Societat

Publicat el 21/mar/13 per Judith Cañamares

Sant Cugat Actiu oferirà jornades temàtiques durant la celebració de la mostra, que tindrà lloc entre el 31 de maig i el 2 de juny. Divendres anirà dedicat a l'emprenedoria i l'empresa; dissabte es potenciarà el comerç i la 'Nit de l'Art', i el darrer dia se centrarà en el turisme i l'oci. A més, gràcies a un conveni amb el sector hoteler, es tirarà endavant 'SantCugat 10', que permetrà l'opció d'allotjar-se a Sant Cugat per un preu de 10 euros per persona i nit durant els dies de la fira.

Sant Cugat Actiu mobilitzarà la localitat durant tres dies amb propostes per a tots els públics. La idea és promoure econòmicament la ciutat com a referent de negoci, de turisme, coneixement, cultura i oci.

Divendres 31 de maig: Emprenedoria

El primer dia de la mostra anirà dedicat al món emprenedor. L'Hotel Sant Cugat oferirà diverses conferències i sessions de 'networking' a la fresca. A tocar, a la rambla del Celler, s'hi establirà un espai de coneixement, un d'emprenedoria i una mostra d'automoció. La plaça d'Octavià acollirà les parades d'empreses i serveis durant els tres dies de Sant Cugat Actiu.

D'altra banda, hi haurà espais dedicats als productes de la terra. Així, la plaça de Barcelona acollirà una mostra gastronòmica i de vins. La plaça dels Quatre Cantons tindrà un espai de comerç just i la plaça del Rei, un racó de productes de la terra.

Dissabte 1 de juny: Comerç i art

A la segona jornada de Sant Cugat Actiu fa una aposta pel món de l'art ja que a la zona del centre de la ciutat tindrà lloc la 'Nit de l'Art'. El Museu-Monestir organitzarà una activitat teatralitzada per explicar el dia a dia dels monjos de l'Edat Mitjana. La resta d'espais es repartiran entre la plaça dels Quatre Cantons amb el comerç just; la rambla del Celler amb la mostra d'automoció i un espai d'emprenedoria i coneixement; la mostra de productes de la terra a la plaça del Rei, i les parades gastronòmiques i de vins a la plaça de Barcelona.

Diumenge 2 de juny: Turisme i oci

Les activitats que tancaran aquesta edició de Sant Cugat Actiu van dedicades al món del turisme i l'oci i a donar a conèixer la ciutat a la comarca i a la resta del país. El parc de Ramon Barnils serà el punt de trobada del Rally 1920 amb una mostra de cotxes antics, i a l'avinguda de Rius i Taulet tindrà lloc una Fira de Brocanters.

D'altra banda, els espais de la Casa Aymat i el claustre del Monestir acolliran activitats i visites guiades, i el centre de la vila organitza una visita a la vessant medieval de la ciutat. La plaça de Barcelona, la plaça dels Quatre Cantons, la rambla del Celler, la plaça d'Octavià i la plaça del Rei continuaran amb les mostres de productes.

'Sant Cugat 10'

Per facilitar l'allotjament a les persones que s'apropin a la fira durant aquests dies, el sector hoteler ha proposat un paquet que ofereix la possibilitat de dormir en un dels hotels del municipi per 10 euros per persona i nit.