La 55a edició de la Marxa infantil ja té 900 parelles inscrites


Temes relacionats

La Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat fa una crida per trobar voluntaris (12/mar/13)

Calçat adequat i roba còmoda, indispensables per a la Marxa (28/feb/13)

La 55a Marxa Infantil arriba amb més seguretat i menys durada (19/feb/13)

La Marxa arriba el 14 d'abril amb un nou sistema de xips i sense pausa per dinar (17/gen/13)


  • Comparteix:

900 parelles s'han apuntat a la Marxa Infantil

900 parelles s'han apuntat a la Marxa Infantil

900 parelles ja s'han apuntat a la 55a edició de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat que organitza el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) diumenge 14 d'abril. L'organització preveu que el màxim sigui de 1.300 parelles, el mateix número de participants que en l'edició anterior. Els nens i joves que vulguin participar poden apuntar-se al web Marxainfantil.cat fins dijous de la setmana vinent.

La Marxa Infantil ja compta amb 1.800 participants d'un total de 3.600 places disponibles quan encara queda una setmana per inscriure-s'hi. Aquesta edició està marcada per novetats com la posada en marxa d'un nou sistema de xips i localització instantània i la supressió de la pausa per dinar.

Tot i l'escurçament horari, el CMSC recomana als participants que s'equipin amb un calçat adequat i roba còmoda i que portin l'esmorzar i l'aigua necessària. També aconsella disposar de crema protectora i una gorra per al sol o elements per protegir-se en cas de pluja. En l'àmbit esportiu, l'organització adverteix que s'ha de mantenir un ritme constant i adreçar-se als col·laboradors, o voluntaris de la Creu Roja o Protecció Civil davant de qualsevol incidència. Finalment, es fa una crida al manteniment de l'entorn per on es desenvoluparà la caminada.

Cugat.cat i la ràdio de Sant Cugat (91.5 FM) oferiran el minut a minut de la prova, a través d'un web especial i de les xarxes socials, a twitter l'etiqueta serà #55marxainfantil. El web també disposarà de les darreres informacions i publicarà les classificacions de la marxa. L'endemà de la prova, la Botiga de Cugat.cat, Cugat.cat/labotiga, posarà a la venda el vídeo amb les imatges d'aquesta 55a edició.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.