Baltasar Porcel és el nou convidat dijous del debat-tertúlia del grup Hayek


  • Comparteix:

El sopar és dijous a la Masia.

El sopar és dijous a la Masia.

L'escriptor valldoreixenc Baltasar Porcel protagonitzarà el proper sopar del Grup Hayek, que se celebra aquest dijous al restaurant La Masia de Sant Cugat. El sopar servirà per debatre el tema de l'Àrea mediterrània i Porcel, com a impulsor de l'Institut Català de la Mediterrània d'Estudis i Cooperació, conduirà el debat.

Baltasar Porcel parlarà del fet cultural mediterrani en tota la seva complexitat en un sopar-debat que tindrà lloc a la nostra ciutat el proper dia 22. Xavier Batalla, membre del Grup, explica els motius perquè han triat Porcel per a presidir el debat sobre la mediterrània.

Xavier Batalla

Creiem que la Mediterrània és un tema molt anomenat però poc conegut del que Porcel n'és un gran expert i coneixedor.


No és el primer cop que el Grup tria la nostra ciutat per celebrar un sopar-debat. Ja l'any passat, l'alcalde, Lluís Recoder, en va presidir un que parlava de les relacions entre els projectes de ciutat i la comunitat estrangera. Com explica Xavier Batalla, Sant Cugat és una ciutat molt interessant per celebrar aquest tipus de trobades.

Xavier Batalla

Sant Cugat és una ciutat prou interessant per la seva qualitat cultural, urbanística i de vida.


El Grup Hayek és un grup de reflexió i discussió de caràcter liberal que funciona des de fa 6 anys i que té la seva seu a Barcelona.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.