L'Ajuntament i el CMSC, a punt d'arribar a un acord per comprar la seu de l'entitat


Temes relacionats

L'Ajuntament, a l'espera del 'sí' del CMSC per traslladar la Policia Local (20/des/12)

El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu (20/des/12)

El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Exterior de la seu del club / Font: Cmsc.cat

Exterior de la seu del club / Font: Cmsc.cat

Les converses entre el Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) i l'Ajuntament per a l'adquisició per part del consistori de les instal·lacions de l'entitat es troben a la recta final. Ho ha avançat el regidor de Seguretat Ciutadana, Jordi Puigneró, en una entrevista a Cugat.cat on s'ha mostrat optimista davant d'un acord imminent que permetrà el trasllat de la seu de la Policia Local a l'edifici adjacent a la casa consistorial. Puigneró ha indicat que s'estan tancant els darrers detalls i confia que el trasllat del cos policial es faci durant aquest any.

Les negociacions responen a la voluntat del col·lectiu de canviar d'ubicació i a la necessitat del consistori de trobar un nou establiment per al cos policial ja que les instal·lacions de l'avinguda de Gràcia ja no responen a les exigències d'aquesta institució. Segons Puigneró, les converses estan en el darrer tram per arribar al pacte definitiu. Això fa pensar al responsable de Seguretat Ciutadana que la nova comissaria de la Policia Local serà una realitat aquest any.

Jordi Puigneró

Estem negociant els darrers detalls de l'acord. Estem ja a la rect final i esperem poder fer el trasllat de la comissaria durant aquest any.


El club, un cop abandoni les instal·lacions de la rambla del Celler, estudia dues opcions com a nova seu de l'entitat. La més ben vista pels associats, fins ara, és un local del carrer de Sant Bartomeu però també s'ha estudiat l'opció de traslladar-se a l'avinguda de Gràcia, a l'edifici actualment ocupat per la Policia Local.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.