Dos radars fixos controlaran la velocitat a l'avinguda de la Clota i la Via Augusta


  • Comparteix:

Vista aèria de les dues vies / Font: Google Maps

Vista aèria de les dues vies / Font: Google Maps

L'Ajuntament estudia la instal·lació de dos radars fixos a carrers on s'han detectat habituals excessos de velocitat entre els conductors. Segons el tinent d'alcalde de Mobilitat, Jordi Puigneró, l'avinguda de la Clota i la Via Augusta, al barri de Volpelleres, podrien acollir properament aquests dispositius per evitar que se sobrepassi el límit de velocitat. Puigneró també ha comentat que les càmeres de vídeo que actualment ja registren la circulació s'usen per recollir informació sobre els hàbits dels conductors i no per sancionar les infraccions.

En una entrevista a Cugat.cat, Puigneró ha avançat que l'àrea de Mobilitat està avaluant l'opció d'instal·lar dos aparells fixos en vies on s'han detectat continuats excessos de velocitat. Aquestes vies serien l'avinguda de la Clota i la Via Augusta.

Jordi Puigneró

L'objectiu del radar mòbil és alertar i no tant sancionar. Estem estudiant la instal·lació de dos radars en punts preocupants.


Actualment, la ciutat compta amb un sol radar mòbil que utilitza la Policia Local.

D'altra banda, Puigneró ha comentat que les càmeres de vídeo repartides per diferents vies de la ciutat tenen un ús de recopilació d'informació i no exerceixen un control per a posteriors sancions. Aquesta informació després s'utilitza per a la pressa de decisions relacionades amb la mobilitat i també de cara a la planificació d'actuacions.



  • Comparteix:

COMENTARIS

A favor, son dues vies que a dia d'avui son molt perilloses, qualsevol dia s'emportaran una criatura per davant.

Eduard Alba garcia. Enviat el 3/abr/13


A favor dels radars en aquestes dues vies que a dia d'avui son molt perilloses, no cal que esperem a que s'emportin una criatura per davant

Eduard Alba garcia. Enviat el 3/abr/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.