Sant Cugat apaga els seu edificis més emblemàtics contra el canvi climàtic


  • Comparteix:

La il·luminació ornamental del Monestir s'ha apagat durant una hora

La il·luminació ornamental del Monestir s'ha apagat durant una hora

Sant Cugat ha apagat aquest dissabte la il·luminació del Monestir, el Teatre-Auditori i la rotonda de la plaça de Gabriel Ferrater durant una hora per sumar-se a l''Hora del Planeta'. La iniciativa és un gest per a la lluita contra el canvi climàtic que se celebra des del 2007 arreu del món i que involucra ciutadans, governs i empreses en una apagada conjunta dels llums.

Des de fa quatre anys, Sant Cugat participa a l''Hora del Planeta' apagant la il·luminació ornamental del Monestir. Aquest any, però, l'Ajuntament ha volgut donar força a la protesta apagant també els llums del Teatre-Auditori i la rotonda de la plaça de Gabriel Ferrater. Segons la tinenta d'alcalde de Serveis Urbans, Cristina Paraira, l'acció és un petit gest molt important per lluitar contra el canvi climàtic.

Cristina Paraira

És un gest molt interessant i necessari per conscienciar-nos. Ens hi sumem en suport a aquest moviment.


'L'Hora del Planeta', organitzada per l'associació WWF, és l'acció més important a àmbit internacional per lluitar contra el canvi climàtic. Altres municipis com Barcelona,Terrassa, Rubí i Sabadell també s'han sumat a la iniciativa, que l'any passat va comptar amb la participació de més de 7.000 ciutats d'uns 150 països.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.