La comunitat andalusa incorpora Anna Maria Mirabet com a membre adoptiva


  • Comparteix:

Moment del bateig per nomenar Mirabet andalusa adoptiva

Moment del bateig per nomenar Mirabet andalusa adoptiva

El Centro Popular Andaluz (CPA) ha adoptat simbòlicament aquest dissabte la barcelonina Anna Maria Mirabet com a membre de la comunitat andalusa de la ciutat. Tot i ser catalana, el col·lectiu local ha integrat Mirabet en la seva comunitat en un acte de reconeixement per la seva implicació amb l'entitat. La nova andalusa adoptiva ha estat batejada com mana la tradició, amb padrins i vi.

La barcelonina Anna Maria Mirabet ja és oficialment andalusa, o com a mínim a ulls dels andalusos residents a Sant Cugat. Mirabet és sòcia del CPA des de fa gairebé una dècada i ha col·laborat en diverses ocasions a la caseta que l'entitat organitza per Festa Major.

La nova andalusa, que resideix des de fa 42 anys a Sant Cugat, ha rebut la distinció amb molta il·lusió i molt emocionada.

Anna Maria Mirabet

Sento molta emoció, tot i ser catalana. L'any vinent vull aprendre 'sevillanas' perquè ho sento.


Fa més de 30 anys que el CPA bateja un soci no nascut a Andalusia per fer-lo membre del col·lectiu andalús com a distinció honorífica per la seva aportació a l'entitat. El bateig d'aquest dissabte ha comptat amb les actuacions de Las Malvalocas, Alba Luna i Toni Torres. El regidor de Presidència, Francesc Carol, i el portaveu del PSC, Ferran Villaseñor, han acompanyat els membres del CPA en aquest esdeveniment.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.