Promusa buscarà nous recursos ampliant la seva activitat


  • Comparteix:

Promusa viurà una remodelació de la seva activitat

Promusa viurà una remodelació de la seva activitat

Promusa ampliarà el seu ventall de serveis i activitats amb la intenció d'oferir una millor atenció i encetar noves vies d'ingressos. Ho ha avançat el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, en una entrevista a Cugat.cat on, tot i no concretar, ha apuntat cap a la gestió d'altres serveis i el món de les energies renovables com les vies per garantir la continuïtat de la tasca de l'empresa pública d'habitatge.

Grangé ha explicat que, per ara, s'està treballant en aquesta ampliació que podria passar per la gestió de serveis energètics i d'altres prestacions que suposarien un increment de recursos per a l'empresa pública per poder continuar amb la seva tasca de crear habitatge de lloguer.

Raül Grangé

Promusa tindrà noves activitats per ampliar serveis i ingressos. Encara s'ha de lligar, seguirà la línia d'altres municipis amb la gestió d'aparcaments o d'energia.


Amb relació a les energies renovables, Grangé ha recordat que les plaques instal·lades al sostre de l'ajuntament han generat un benefici de 30.000 euros un cop s'ha venut l'excedent d'electricitat produït.



  • Comparteix:

COMENTARIS

Realmente, Promusa tiene razón de ser actualmente. Su principal misión era construir pisos. Después pasó a urbanizar calles con un fracaso espectacular. Ahora quiere empezar nuevas aventuras. Vale la pena, o hay que justificar algo o a alguien ?

Juan Carlos Sala Garrido. Enviat el 27/mar/13


OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.