Últim dia per optar a un dels pisos de Promusa a la Floresta


  • Comparteix:

Representació de la promoció de venda a la Floresta / Font: Promusa.cat

Representació de la promoció de venda a la Floresta / Font: Promusa.cat

L'empresa d'habitatge municipal, Promusa, tanca aquest divendres el període per a la inscripció al nou sorteig d'habitatges de venda a la Floresta. El sorteig, que es farà el dimarts 23 d'abri, inclourà la nova promoció de 75 habitatges d'entre dues i quatre habitacions del districte.

Les inscripcions al sorteig es poden fer a través del web de l'empresa d'habitatge, Promusa.cat. La nova promoció de pisos compta amb habitatges de dues a quatre habitacions, tots amb plaça d'aparcament vinculada a l'habitatge i la majoria també amb traster.

Per optar a aquests pisos cal acreditar un mínim de tres anys d'empadronament a la ciutat, no tenir cap vivenda en propietat i complir els límits d'ingressos que estableix la legislació. Per a aquesta promoció, també s'ha reduït l'import de les avançades d'un 20 a un 10% del preu dels pisos, que tindran un finançament de fins el 90%.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.