Continua el procés per a la creació d'habitatge protegit a Valldoreix

L'entorn de l'estació de Valldoreix acollirà pisos de protecció oficial / Font: Fgc.cat

Societat

Publicat el 1/abr/13 per Marc Sala

L'Ajuntament i l'EMD de Valldoreix continuen treballant per a la construcció d'habitatge públic a l'entorn de l'estació dels Ferrocarrils de la Generalitat (FGC) del territori. Ho ha explicat el regidor d'Habitatge, Raül Grangé, a Cugat.cat, on ha recordat que la promoció respectarà l'entorn i les característiques urbanístiques de Valldoreix.

El ple de desembre del 2010 aprovava amb els vots de l'equip de govern i del PP i ERC, que aleshores comptava amb Raül Grangé a les seves files, la construcció d'una promoció d'habitatge protegit a Valldoreix. El projecte situava les noves instal·lacions en uns terrenys propietat del Bisbat de Terrassa i proposava una permuta amb aquesta institució d'uns terrenys a Can Mates de propietat municipal.

Grangé creu que l'entorn de l'estació dels FGC és el lloc adequat per a la construcció d'habitatge protegit a Valldoreix i assenyala que formarà part de la nova centralitat projectada al territori.

Raül Grangé

Al costat de l'estació, a la nova centralitat que es vol crear, és un lloc molt adient per fer-hi habitatge públic. Això sí, respectant les característiques del territori.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Grangé ha explicat que actualment el projecte és una responsabilitat de l'àrea d'Urbanisme que manté les converses pertinents amb l'EMD.