Dos santcugatencs cursen un màster becats per l'Obra Social 'la Caixa'


  • Comparteix:

Olano i Riera, d'esquerra a dreta / Font: Becarioslacaixa.net

Olano i Riera, d'esquerra a dreta / Font: Becarioslacaixa.net

Els santcugatencs Marc Riera i Zenaida Olano continuen els seus estudis de màster gràcies a les beques de l'Obra Social 'la Caixa' que sufraguen els costos acadèmics i les despeses de manteniment dels estudiants. Riera estudia el màster en Teoria Química i Models Computacionals a la Universitat Autònoma Madrid (UAM) i Olano cursa també un màster en aquest cas en Medi Ambient a la Universitat Complutense de Madrid.

Marc Riera és llicenciat en Química per la Universitat Ramon Llull i ara continua aprofundint en aquesta matèria amb el suport de l'Obra Social de l'entitat financera que cobreix la matrícula acadèmica i posa a disposició del becats 1.300 euros mensuals per a despeses. Riera posa de relleu l'oportunitat que suposen aquest ajuts que, més enllà de les qüestions educatives, l'ha permès descobrir una nova ciutat i independitzar-se.

Marc Riera

És una oportunitat per independitzar-me i conèixer noves ciutats i gent diferent.


L'altra santcugatenca becada, Zenaida Olano, també s'ha desplaçat a la capital de l'Estat per cursar un màster en Medi Ambient a la Complutense. Olano és llicenciada en Administració i Direcció d'Empreses i en Dret per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.