ASDI enceta una nova etapa d'activitats col·laborant amb altres entitats de la ciutat


  • Comparteix:

A la dreta la vicepresidenta d'Asdi, Mercè Martínez, acompanyada de la padrina de l'entitat, Àngels Ponsa

A la dreta la vicepresidenta d'Asdi, Mercè Martínez, acompanyada de la padrina de l'entitat, Àngels Ponsa

L'Associació Pro-Disminuïts Psíquics i Físics (ASDI) enceta una nova etapa de col·laboració amb altres entitats amb un calendari d'activitats culturals per apropar noves propostes als usuaris del col·lectiu. Una nova manera de fer que ASDI tira endavant amb la figura de la 'padrina', representada per l'exregidora i nova diputada al Parlament, Àngels Ponsa. ASDI ha pensat en la santcugatenca per la implicació que té amb l'entitat i per la feina feta per Ponsa en la seva etapa com a regidora de Serveis a les Persones a l'Ajuntament.

ASDI ha escollit l'exregidora de Serveis a les Persones i, des d'aquest dimarts diputada al Parlament, Àngels Ponsa, com a nova padrina d'honor de l'entitat. La vicepresidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha comentat a Cugat.cat que es va pensar en Ponsa perquè ja va treballar estretament amb ells durant la seva època de regidora i perquè estima l'associació santcugatenca.

Mercè Martínez

Una persona molt coneguda al nostre municipi, que estima ASDI, que creu en el projecte d'ASDI. Vàrem decidir que havíem de buscar algú que ens ajudés en aquests moments complicats.


De la seva banda, Àngels Ponsa ha qualificat ASDI com una entitat entranyable i ha informat que s'estan preparant un seguit d'activitats per implicar els usuaris de l'associació amb grups de cultura popular i tradicional com podrien ser Bastoners i Caparrots.

Àngels Ponsa

Aquest és un projecte d'apadrinament conjunt. D'altra banda aquest apadrinament ha d'aportar una relació amb la cultura i que visquin la ciutat de manera molt propera.


La primera activitat organitzada sota l'apadrinament de Ponsa és un concert al Monestir a càrrec de l'Escola Municipal de Música Victòria dels Àngels en benefici d'ASDI que tindrà lloc el dissabte 25 de maig. D'altra banda, també preparen altres propostes per Festa Major, com incorporar usuaris de l'entitat al ball del Paga-li Joan, i concerts de música a les instal·lacions d'ASDI.

Amb tot, la vicepresidenta d'ASDI, Mercè Martínez, ha assenyalat que caldria trobar un apadrinament en el món dels esports per apropar aquesta disciplina als usuaris de l'associació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.