228 especialistes en ginecologia comparteixen coneixement a l'IDCsalud HGC


  • Comparteix:

Un total de 228 professionals de la ginecologia i l'obstetrícia s'han reunit aquest divendres a l'IDCsalud Hospital General de Catalunya (HGC) per posar en comú experiències i coneixement d'aquest àmbit de la salut. Es tracta de la 21a Jornada Catalana de Diagnòstic Prenatal Ecogràfic, que per primera vegada s'ha celebrat en un centre sanitari privat. Els participants són especialistes de diversos equipaments sanitaris d'arreu de Catalunya.

La jornada parteix de l'exposició de casos reals a partir dels quals els assistents enceten un debat al voltant de com s'ha fet el diagnòstic en qüestió. A partir de l'anàlisi dels casos es posen en comú tècniques i experiències que poden servir en posteriors situacions. La coordinadora de la cita i responsable de la Unitat de Diagnòstic Prenatal d'IDCsalud HGC, Eugènia Gil, ha explicat a Cugat.cat que en aquesta sessió s'han tractat 21 casos clínics de diferents hospitals catalans.

Eugènia Gil

Hem tractat 21 casos clínics. A partir d'aquí veurem les conclusions que treuen els experts a partir de l'anàlisi de les imatges que es presenten.


És la primera vegada que un equipament privat acull aquesta cita itinerant. L'HGC ho considera una demostració de la qualitat del servei que ofereix en aquest àmbit que, segons el cap de Servei de Ginecologia i Obstetrícia del centre, Miquel Àngel Jiménez, no té res a envejar del sector públic. Jiménez també ha posat de relleu la qualitat de les aportacions d'aquest congrés que posa de manifest l'alt nivell del país en l'àmbit del diagnòstic prenatal.

Miquel Àngel Jiménez

El nivell de la jornada és millor cada any. Les ponències i intervencions cada anys tenen millor nivell. Això demostra la qualitat del diagnòstic prenatal del país.


La cita també ha comptat amb la participació de la presidenta de la Societat Catalana d'Obstetrícia i Ginecologia, Elena Carreras, que ha informat els assistents dels darrers serveis que aquesta entitat ha posat en marxa.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.