Tres ferits greus per arma blanca en una discussió familiar

L'agressió ha tingut lloc al passatge de Sant Julià

Societat

Publicat el 7/abr/13 per Anna González

Tres membres d'una família de la Floresta han resultat ferits greus per arma blanca en una discussió. Els fets han succeït aquest diumenge a la tarda, quan el pare de la família ha apunyalat l'exdona i la filla. Les dues han estat traslladades en estat greu a Mútua Terrassa. El presumpte agressor també s'ha autolesionat a l'abdomen i el coll, i ha estat traslladat en estat molt crític a la Vall d'Hebron, després de ser reanimat per una parada cardiorespiratòria. Segons han informat els Mossos d'Esquadra, no consten antecedents per violència de gènere contra l'home, que té 58 anys i és veí de Sant Cugat.

Els fets han succeït aquest diumenge en ple carrer del passatge de Sant Julià de la Floresta. Segons han explicat fonts policials a Cugat.cat, l'home ha apunyalat en reiterades ocasions l'exdona i la filla amb un ganivet en una discussió. Després s'ha autolesionat a l'abdomen i el coll, fet que li ha provocat una parada cardiorespiratòria, tot i que finalment ha estat reanimat.

Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat diverses dotacions de la Policia Local i els Mossos d'Esquadra, així com un helicòpter per atendre els ferits que finalment no ha pogut aterrar a la zona. Tot i així, l'atenció s'ha fet amb dues ambulàncies medicalitzades i una altra del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM).

El presumpte agressor ha estat traslladat en estat crític a l'hospital Vall d'Hebron de Barcelona. En el cas de la mare, ha estat trasllada en estat greu per les ferides d'arma blanca a Mútua Terrassa. La filla també ha resultat ferida lleu en intentar separar la parella i traslladada a Mútua Terrassa.