Suport als imputats per desobediència en la seva declaració al jutge


Temes relacionats

Arran denuncia amenaces, intimidacions i una agressió per part de la Policia Local ( 5/abr/13)

Puigneró veu 'correcta' l'acció policial en la retenció a tres membres d'Arran ( 5/abr/13)


  • Comparteix:

La concentració està prevista a les onze del matí

La concentració està prevista a les onze del matí

El col·lectiu Arran ha convocat una concentració aquest dimarts davant els jutjats de Rubí en suport dels imputats per desobediència a l'autoritat després d'una discussió amb la Policia Local la setmana passada. Els membres d'Arran hauran de declarar davant el jutge per defensar la seva versió, en la qual asseguren que van patir amenaces, intimidacions i agressions per part del cos de seguretat local. La concentració està prevista a les onze del matí.

El col·lectiu d'esquerres Arran denuncia amenaces, intimidacions i agressions per part de la Policia Local quan la matinada de divendres passat tres dels seus membres van ser confosos amb els autors d'un assalt a un comerç. En un comunicat, l'entitat assegura que una quarta persona no vinculada a Arran va ser intimidada i obligada a parlar en castellà. Fruit d'aquesta discussió, dos membres d'Arran i un altre ciutadà van ser denunciats per desobediència a l'autoritat.

De la seva banda, però, el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, considera 'correcta' l'actuació de la Policia Local. Davant les acusacions del col·lectiu d'haver rebut amenaces, intimidacions i agressions per part dels agents, Puigneró afirma confiar en la feina del cos policial i que serà el jutge que instrueix les imputacions per desobediència ciutadana qui determini si els agents han incorregut en conductes impròpies.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.