El projecte urbanístic d'un professor de l'ETSAV, triat el millor de Catalunya


  • Comparteix:

Vista de l'ETSAV / Font: ETSAV

Vista de l'ETSAV / Font: ETSAV

La Societat Catalana d'Ordenació del Territori (SCOT) ha premiat el professor de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), Carles Llop i Torné. L'equip d'arquitectes format pel professor del centre santcugatenc juntament amb els arquitectes Sebastià Jornet i Forner i Joan Enric Pastor ha rebut el primer premi i un accèssit en la 8a edició del Premi Catalunya d'Urbanisme.

La modificació puntual del Pla d'ordenació municipal de Tortosa en el barri de Sant Jaume és el projecte que s'emporta el primer premi d'aquesta cita que es va posar en marxa el 1998. L'objectiu és reconèixer el millor pla urbanístic o projecte urbà engegat o aprovat durant el dos anys anteriors a la convocatòria. Un jurat format per membres de l'SCOT, de l’Agrupació d’Arquitectes Urbanistes de Catalunya (AAUC) i professionals de l'àmbit ha decidit que el projecte dels professors de l'escola santcugatencs ha estat el millor dels darrers dos anys.

A més, aquest equip d'arquitectes també s'ha fet amb un accèssit pel Pla de millora urbana del centre històric de la Seu d'Urgell.

El guardons es llliuraran en un acte a la seu de l'Institut d'Estudis Catalans el 22 d'abril a les sis de la tarda.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.