Desconvocat el judici on havien de declarar els imputats d'Arran


Temes relacionats

La CUP reprova l'actuació policial en les imputacions a membres d'Arran ( 8/abr/13)

Suport als imputats per desobediència en la seva declaració al jutge ( 8/abr/13)


  • Comparteix:

El judici estava previst a les onze del matí

El judici estava previst a les onze del matí

Desconvocat el judici previst per aquest dimarts al matí als jutjats de Rubí on havien de declarar els membres d'Arran imputats per desobediència a l'autoritat per una discussió amb la Policia Local. Els membres del col·lectiu han demanat la suspensió per males praxi en el procediment judicial i, per això, es plantegen estudiar una denuncia als funcionaris responsables. El judici es tornarà a convocar en el termini d'un mes. Arran preveu concentrar-se, llavors, davant dels jutjats.

Segons ha explicat a Cugat.cat el membre d'Arran Pol Garcia, el col·lectiu ha demanat la suspensió del judici perquè no van rebre la denúnica de la policia amb la citació judicial i perquè l'advocat dels imputats no podia assistir a la cita. Com a conseqüència, Garcia ha explicat que es plantegen estudiar una denúncia als funcionaris per aquest procediment judicial.

Pol Garcia

Estudiarem denunciar els funcionaris pel procediment judicial.


Així doncs, la concentració que hi havia prevista per les onze davant dels jutjats de Rubí ha estat també ajornada, a l'espera que es torni a citar novament els imputats per declarar. En principi, està previst que en el termini d'un mes es torni a convocar el judici.






  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.