Dos santcugatencs creen una aplicació per editar vídeos des dels mòbils


Temes relacionats

Sant Cugat Comerç presenta l'aplicació per a mòbils 'Sant Cugat a la butxaca' (20/mar/13)


  • Comparteix:

Cliptser permet editar vídeos d'imatges quotidianes / Font: Blog de Dan Monells

Cliptser permet editar vídeos d'imatges quotidianes / Font: Blog de Dan Monells

Els santcugatencs Dan Monells i Josh Abrams han creat l'aplicació Clipster per a Iphone, que permet elaborar i compartir en xarxa vídeos 'de qualitat' amb rapidesa i sense necessitat de ser un expert audiovisual. Es tracta d'una aplicació que ha sortit al mercat fa una setmana i que ja ha tingut més de 2.000 descàrregues a tot el món. Els creadors estan satisfets de la bona acceptació dels usuaris i confessen que ja tenen idees per continuar fent créixer el projecte.

L'aplicació permet combinar els millors moments dels vídeos que ha enregistrat l'usuari d'un Iphone de manera que quedi una seqüència atractiva. Per exemple, si un santcugatenc ha gravat diverses imatges de la ciutat, l'aplicació permet seleccionar-ne les millors escenes i afegir una música al resultat final. Segons un dels responsables de la iniciativa, Dan Monells, el gran avantatge de Clipster és que no cal ser un expert en edició de vídeos ni tenir un ordinador.

Dan Monells

És molt instantani, no cal l'ordinador i tampoc no és necessari ser un expert en edició d'imatges.


Una vegada completat el procés, el vídeo es pot penjar directament a la xarxa. Clipster ja està disponible a la botiga d'aplicacions dels dispositius Iphone des de fa una setmana i ja ha aconseguit 2.000 descàrregues. Tot i que de moment només està disponible per a aquesta marca, els creadors no descarten ampliar la proposta a altres dispositius en un futur.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.