Estudiants i personal de l'ETSAV voten a favor de fer vaga de manera puntual


  • Comparteix:

Edifici de l'ETSAV al municipi / Font: Wikimedia Commons (Till F. Teenck)

Edifici de l'ETSAV al municipi / Font: Wikimedia Commons (Till F. Teenck)

Els estudiants de l'Escola d'Arquitectura del Vallès (ETSAV) i el Personal d'Investigació i Administració i Serveis (PAS) faran vaga de manera puntual, tal com han decidit aquest dimarts a través d'una consulta duta a terme a la facultat , que pertany a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC). Dues terceres parts dels votants s'han mostrat a favor de fer una vaga puntual davant el 33% que volia una vaga indefinida. La participació ha estat del 48% d'estudiants i personal de l'ETSAV. El PAS és el col·lectiu que ha votat de manera més massiva, amb un 78%.

Davant les darreres retallades aprovades en els pressupostos de la universitat catalana, l'ETSAV ha decidit fer vaga, a més d'accions de protesta puntuals i de carrer per mostrar el seu rebuig a aquestes mesures.

El membre de la delegació d'estudiants de l'ETSAV, Martí Obiols, ha informat que ha guanyat el sí a la vaga i s'ha mostrat satisfet per l'alta participació que ha tingut la consulta.

Martí Obiols

Ha guanyat el sí amb un 88% i amb una participació molt alta per ser una universitat. El PAS ha votat en un 78%.


L'ETSAV farà una nova assemblea aquest dimecres a dos quarts de dues de la tarda per parlar sobre les properes accions reivindicatives que tirarà endavant la facultat de Sant Cugat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.