El Casal de Joves TorreBlanca acull la 3a edició el Festival de Hip Hop

Societat

Publicat el 10/abr/13 per Mikel Vilalta

Els joves de la ciutat han reivindicat aquest dimecres la seva vocació musical amb la 3a edició del Festival de Hip Hop i grups de música, una trobada que també ha servit perquè els alumnes dels instituts Arnau Cadell, Angeleta Ferrer i Joaquima Pla i Farreras enforteixin lligams i exhibeixin una bona sintonia i germanor. Una trentena d'alumnes d'aquests centres han ofert als seus companys i famílies actuacions on la dansa hip hop, la improvisació i diferents actuacions musicals han estat les protagonistes. La cita, organitzada per l'Oficina Municipal d'Esport per a Tothom (OMET), ha tingut lloc al Casal de Joves TorreBlanca.

Els estudiants dels instituts Angeleta Ferrer, Joaquima Pla i Farreras i Arnau Cadell han estat els artífexs d'una jornada al Casal de JovesTorreBlanca, que ha servit per demostrar la implicació dels joves del municipi en el món de la música i la dansa.

Alumnes

És la primera vegada que hi participo. / És una iniciativa que fa que els grups de diferents instituts ens ajuntem. / Nosaltres farem un ball de hip hop.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



Tot i que la participació ha disminuït lleugerament respecte l'any passat a causa de baixes d'última hora, l'organització es mostra satisfeta per la implicació dels alumnes i confia a repetir l'experiència l'any vinent. Per la coordinadora de les activitats de l'OMET per a joves i adults, Elsa Artigas, l'objectiu és proporcionar als joves oportunitats per expressar-se artísticament, una fita que ha quedat assolida.

Elsa Artigas

L'objectiu és que els instituts tinguin un punt de trobada on presentar les seves propostes.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La dansa hip hop i diverses actuacions musicals en directe, inclosa una 'batucada', han omplert el programa d'aquest dimarts. Tot i així, alguns alumnes han decidit improvisar temes que no estaven a l'agenda del dia. L'institut Leonardo da Vinci, l'altre centre públic de la ciutat, també havia de participar en la trobada però finalment cap dels seus alumnes ha pogut acudir a la cita.