Roba adequada, menjar i beguda i respectar l'entorn, consells per a la Marxa


Temes relacionats

1.225 parelles s'apunten a la 55a edició de la Marxa Infantil i Juvenil de Regularitat (12/abr/13)

La Marxa 2013 defineix un recorregut més curt per garantir la seguretat (12/abr/13)


  • Comparteix:

L'organització de la Marxa demana seguir consells de salut durant el recorregut

L'organització de la Marxa demana seguir consells de salut durant el recorregut

Calçat i vestimenta adequada a una activitat de muntanya, i portar una cantimplora amb aigua i esmorzar són alguns dels consells que recomana seguir l'organització de la Marxa Infantil. També es recorda que es tracta d'una caminada de regularitat i no d'una cursa, i per tant s'adverteix que s'ha de caminar i no córrer i que s'ha de respectar l'entorn per on transcorre la marxa. En cas de mal temps s'aconsella seguir Cugat.cat per conèixer l'última hora de la cita.

Amb la inscripció a la marxa s'entrega tot el material necessari, tret del xip electrònic que es lliurarà al moment de la sortida. Tot i això, l'organització recorda que cal portar calçat de muntanya en lloc de sabates esportives. També es recomana vestir amb xandall i portar una peça que abrigui i protegeixi del vent, tipus cangur, sobretot per si hi ha temperatures baixes.

D'altra banda, s'aconsella als participants que portin una cantimplora amb aigua i que aquesta no sigui freda. A més, es recorda als marxaires que haurien de portar alguna cosa per esmorzar.

També es recorda que cal respectar l'entorn natural per on es desenvolupa el recorregut. En aquest sentit, hi haurà contenidors de recollida selectiva als controls de parades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.