El CMSC fa un pas més per establir la nova seu al carrer Sant Bartomeu


Temes relacionats

El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu (20/des/12)

El trasllat del CMSC, pendent de la propera assemblea del club (18/des/12)

El CMSC negocia amb l'Ajuntament traslladar-se a la seu de la Policia Local ( 6/jul/12)


  • Comparteix:

Moment de l'assemblea d'aquest dimecres

Moment de l'assemblea d'aquest dimecres

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha fet un pas més en el canvi de seu amb l'aposta per l'edifici del carrer de Sant Bartomeu cantonada amb carrer d'Escaletes com a futur espai de l'entitat. Segons el seu president, Francesc Cruces, aquest edifici d'uns 350 metres quadrats s'adiu més a les necessitats de l'entitat. Així, el CMSC es desmarca de la possibilitat de traslladar-se a l'actual seu de la Policia Local per no ajustar-se als requeriments de l'entitat muntanyenca. A més, el club, reunit en assemblea ordinària aquest dimecres, ha aprovat els seus pressupostos i ha tancat l'exercici 2012 amb un superàvit de més de 30.000 euros.

El Club Muntanyenc Sant Cugat (CMSC) ha anunciat aquest dimecres que les negociacions amb l'Ajuntament sobre la compra de l'actual seu de l'entitat per part de l'ens local estan tancades més del 90%. El consistori, que ofereix 1'2 milions d'euros més una part de concessió per l'edifici adjacent a la casa consistorial, ha mantingut reunions freqüents amb l'entitat muntanyenca. Amb tot, el CMSC descarta el lloguer de Villa Felisa, la seu actual de la Policia Local, perquè consideren el lloguer i el manteniment 'excessius', i perquè l'edifici s'adapta a les necessitats del club.

La més que probable nova seu de l'entitat està situada al carrer de Sant Bartomeu, amb una entrada també pel carrer d'Escaletes. Disposa de dues plantes diàfanes, adaptables a les necessitats del club, de 140 metres quadrats cadascuna, i una tercera planta de 60 metres quadrats. A més, l'edifici compta amb una terrassa exterior. El club compraria el local per un preu d'uns 420.000 euros, als quals s'haurien de sumar les obres, que xifren al voltant de 170.000 euros. Així, l'entitat passaria a ser propietària d'aquest edifici, que considera més adient a les seves necessitats.

El president del CMSC, Francesc Cruces, ha detallat a Cugat.cat que tenen previst signar abans de l'estiu, i traslladar-se a la nova seu per a l'any vinent. Cruces també ha explicat que han apostat per aquest nou edifici per les seves característiques i perquè està situat al centre de la ciutat.

Francesc Cruces

Busquem un local cèntric amb un caire històric i que s'adapti a les nostres necessitats. A l'edifici del carrer de Sant Bartomeu s'ajusten les necessitats físiques amb el condicionant econòmic.


L'assemblea també ha servit per detallar i aprovar els comptes del 2012, exercici que el CMSC ha tancat amb un superàvit de més de 30.000 euros. Cruces ha titllat aquests resultats de 'molt favorables i equilibrats', i ha subratllat que en part és perquè s'ha dut a terme un gran treball de contenció de despeses.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.