Actes i programació de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió


Temes relacionats

Ajuda'ns a omplir-ho: comença la Setmana contra la Pobresa de Cugat.cat (15/abr/13)

Més de 70 entitats, empreses i comerços s'impliquen en la recollida d'aliments (15/abr/13)


  • Comparteix:

Una tertúlia sobre la pobresa amb els partits polítics, un dels actes de la setmana

Una tertúlia sobre la pobresa amb els partits polítics, un dels actes de la setmana

La Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social abordarà la situació de Sant Cugat amb diverses peces informatives i del magazín 'Sant Cugat a Fons'. El punt final de la proposta serà un programa especial conduït per Sílvia González dissabte al migdia, a la plaça d'Octavià.

Dilluns
Reportatge televisiu de Cugat.cat per analitzar la pobresa i l'exclusió social a Sant Cugat

Entrevista a la tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susana Pellicer, al 'Primera Plana' (09:00 hores)

Tertúlia amb clubs esportius de la ciutat al magazín 'Sant Cugat a fons': què fan els clubs contra la pobresa i l'exclusió social? (12:00)


Dimarts
Reportatge televisiu de Cugat.cat: la pobresa vista pels ulls dels infants, amb les opinions del Consell dels Infants

Tertúlia especial d''El Gall del Monestir': Per què hem arribat fins aquí? Qui són els responsables de la crisi? Amb Arcadi Oliveres i Jordi Piella. També per a Cugat tv (09:00)

Acte públic de presentació de la memòria anual de Càritas


Dimecres
Tertúlia especial d''El Gall del Monestir': Els partits polítics amb presència al ple analitzen la situació de la ciutat i les polítiques que s'hi fan (09:00)

Secció de literatura del magazín 'Sant Cugat a fons' dedicada a repassar llibres que han tractat la pobresa i l'exclusió social amb Jordi van Campen (11:45)

Tertúlia amb la gent gran al magazín 'Sant Cugat a fons': Com veu la gent gran la situació de pobresa i exclusió social? Quins records tenen d'èpoques anteriors? (12:05)


Dijous
Titelles amb la companyia Pataua, que ofereix una peça sobre la pobresa i exclusió social a Cugat tv

Tertúlia especial d''El Gall del Monestir' sobre habitatge i les conseqüències de la crisi, amb representants de l'Ajuntament (regidor d'Habitatge, Raül Grangé) i la PAH. També per a Cugat tv. (09:00)

Secció de cinema del magazín 'Sant Cugat a fons' dedicada a repassar pel·lícules que han tractat la pobresa i l'exclusió social amb el crític cinematogràfic Ángel Comas (12:10)

Sessions esportives solidàries a Eurofitness amb usuaris de l'equipament municipal per recollir aliments: classe de coreografia (18:30) i de body combat (19:30)


Divendres
Secció de cuina i nutrició: Com aprofitar el menjar i no llençar-lo, quins riscos té la manca de nutrició, amb Lali Domènech (11:45)

Secció al magazín 'Sant Cugat a fons' sobre els efectes psicològics de la pobresa i l'exclusió social amb Tomàs Navarro, de Panta Rei (12:10)

Acte públic: Presentació de la Taula contra de Pobresa i l'Exclusió Social (18:00)

Partit de voleibol pares-filles, organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix (Brollador s/n).


Dissabte, tancament de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social
Bicicletada de la Unió Ciclista de Sant Cugat pel centre de la ciutat (10:00)

Actuacions musicals i culturals, de 11 a 12, prèvies al programa especial de la plaça d'Octavià. Hi actuaran Kata-kitinga i Bastoners de Sant Cugat

Programa especial de ràdio a la plaça d'Octavià i recollida d'aliments. De 12 a 14 hores, amb la presentació de Sílvia González i la presència de representants polítics, econòmics i socials. Hi actuaran Marina BBFace and KNURF i Veus de Gospel Sant Cugat. (En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Casa Cultura)


Diumenge
Resum de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió social amb un vídeo de Cugat.cat



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.