Actes i programació de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió

Una tertúlia sobre la pobresa amb els partits polítics, un dels actes de la setmana

Societat

Publicat el 15/abr/13 per Redacció

La Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social abordarà la situació de Sant Cugat amb diverses peces informatives i del magazín 'Sant Cugat a Fons'. El punt final de la proposta serà un programa especial conduït per Sílvia González dissabte al migdia, a la plaça d'Octavià.

Dilluns
Reportatge televisiu de Cugat.cat per analitzar la pobresa i l'exclusió social a Sant Cugat

Entrevista a la tinenta d'alcalde de Serveis Socials, Susana Pellicer, al 'Primera Plana' (09:00 hores)

Tertúlia amb clubs esportius de la ciutat al magazín 'Sant Cugat a fons': què fan els clubs contra la pobresa i l'exclusió social? (12:00)


Dimarts
Reportatge televisiu de Cugat.cat: la pobresa vista pels ulls dels infants, amb les opinions del Consell dels Infants

Tertúlia especial d''El Gall del Monestir': Per què hem arribat fins aquí? Qui són els responsables de la crisi? Amb Arcadi Oliveres i Jordi Piella. També per a Cugat tv (09:00)

Acte públic de presentació de la memòria anual de Càritas


Dimecres
Tertúlia especial d''El Gall del Monestir': Els partits polítics amb presència al ple analitzen la situació de la ciutat i les polítiques que s'hi fan (09:00)

Secció de literatura del magazín 'Sant Cugat a fons' dedicada a repassar llibres que han tractat la pobresa i l'exclusió social amb Jordi van Campen (11:45)

Tertúlia amb la gent gran al magazín 'Sant Cugat a fons': Com veu la gent gran la situació de pobresa i exclusió social? Quins records tenen d'èpoques anteriors? (12:05)


Dijous
Titelles amb la companyia Pataua, que ofereix una peça sobre la pobresa i exclusió social a Cugat tv

Tertúlia especial d''El Gall del Monestir' sobre habitatge i les conseqüències de la crisi, amb representants de l'Ajuntament (regidor d'Habitatge, Raül Grangé) i la PAH. També per a Cugat tv. (09:00)

Secció de cinema del magazín 'Sant Cugat a fons' dedicada a repassar pel·lícules que han tractat la pobresa i l'exclusió social amb el crític cinematogràfic Ángel Comas (12:10)

Sessions esportives solidàries a Eurofitness amb usuaris de l'equipament municipal per recollir aliments: classe de coreografia (18:30) i de body combat (19:30)


Divendres
Secció de cuina i nutrició: Com aprofitar el menjar i no llençar-lo, quins riscos té la manca de nutrició, amb Lali Domènech (11:45)

Secció al magazín 'Sant Cugat a fons' sobre els efectes psicològics de la pobresa i l'exclusió social amb Tomàs Navarro, de Panta Rei (12:10)

Acte públic: Presentació de la Taula contra de Pobresa i l'Exclusió Social (18:00)

Partit de voleibol pares-filles, organitzat pel Club Voleibol Sant Cugat (CVSC) al pavelló de voleibol de Sant Cugat a Valldoreix (Brollador s/n).


Dissabte, tancament de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social
Bicicletada de la Unió Ciclista de Sant Cugat pel centre de la ciutat (10:00)

Actuacions musicals i culturals, de 11 a 12, prèvies al programa especial de la plaça d'Octavià. Hi actuaran Kata-kitinga i Bastoners de Sant Cugat

Programa especial de ràdio a la plaça d'Octavià i recollida d'aliments. De 12 a 14 hores, amb la presentació de Sílvia González i la presència de representants polítics, econòmics i socials. Hi actuaran Marina BBFace and KNURF i Veus de Gospel Sant Cugat. (En cas de pluja, els actes es traslladaran a la Casa Cultura)


Diumenge
Resum de la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió social amb un vídeo de Cugat.cat