Tots els marxaires, de camí


  • Comparteix:

Els participants ja estan a Collserola

Els participants ja estan a Collserola

Tots els participants a la 55a Marxa Infantil que organitza el Club Muntanyenc han iniciat el seu camí per Collserola. L'activitat de regularitat ha arribat d'aquesta manera al seu equador i els primers marxaires ja han esmorzat a Torre Cendrera. La sortida s'ha produït sense incidents, tot i que vuit nens han estat atesos per rascades. Els participants a la 4a Marxa Juvenil també han donat el tret de sortida del Parc de Ramon Barnils.

Els marxaires passen per Torre Negra i el recorregut els porta pel Pi d'en Xandri fins a Can Coll després d'una parada per esmorzar a Torre Cendrera. La tornada serà per Can Codonyers fins a l'Hípica de Can Calders. Finalitzat aquest tram els participants tornaran per l'avinguda de les Corts Catalanes per enfilar la darrera part del recorregut, l'avinguda del Pla del Vinyet fins arribar al Parc de Ramon Barnils.

L'organització ha optat per suprimir la pausa del dinar amb els familiars per millorar el control de seguretat dels participants, seguint així les recomanacions del Pla d'Autoprotecció.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.