Els primers marxaires ja prenen el camí de tornada


  • Comparteix:

Algunes marxaires al punt de control de Can Coll

Algunes marxaires al punt de control de Can Coll

Els primers participants de la 55a Marxa Infantil enfilen el camí de tornada cap a Sant Cugat. L'esdeveniment, que enguany ha escurçat el recorregut per garantir la seguretat, transcorre sense incidents. Els marxaires de l'edició juvenil ja han sortit del Parc de Ramon Barnils i recorren Collserola.

Enguany l'organització ha optat per suprimir la pausa del dinar amb els familiars per millorar el control de seguretat dels participants, seguint així les recomanacions del Pla d'Autoprotecció. A més, la iniciativa ha incorporat uns nous xips de control que actualitzen automàticament la ubicació dels marxaires al llarg de la caminada. El cap d'operatiu de l'ADF, Iñaki Ferreira, ha explicat que la marxa transcorre sense incidents greus i seguint els protocols de seguretat.

Iñaki Ferreira

Està funcionant tot molt bé. Les incidències són rascades i poc més. Tot va perfecte.


Els participants tornen per l'avinguda de les Corts Catalanes per enfilar la darrera part del recorregut, l'avinguda del Pla del Vinyet fins arribar al Parc de Ramon Barnils.




  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.