El nou format de la Marxa deixa una edició rodona


  • Comparteix:

La Marxa d'enguany ha acollit més de 1.200 parelles

La Marxa d'enguany ha acollit més de 1.200 parelles

La Marxa de Regularitat repetirà l'any vinent el format estrenat aquest diumenge, amb un recorregut més curt i control amb xips electrònics. El bon funcionament de la 55a Marxa Infantil i la 4a Juvenil, segons l'organització, fa optar per aquest nou format, que ha eliminat per exemple la pausa per dinar. Tot i així, els participants, més de 1.200 parelles, creuen que el recorregut es fa curt.



El parc de Ramon Barnils s'ha estrenat, enguany, com a centre neuràlgic d'organització i de canalització de l'afluència dels participants. Tot i així, l'autèntica protagonista de la jornada ha estat la serra de Collserola, que ha apropat un any més el seu patrimoni natural a uns marxaires molt satisfets del contacte amb els racons de la zona. D'altra banda, la simplificació del recorregut, que ha eliminat la pausa per dinar, ha permès també als pares organitzar millor la seva jornada.

Participants i pares

Aprenem a cuidar del medi ambient. / Quan hem arribat a la ciutat no ens acostumavem. / Al final ens feien mal els peus. / Se'ns han fet curta. / L'organització és molt més àgil d'aquesta manera. / Teníem intranquil·litat pel fet que és un recorregut llarg, però han arribat molt bé.


La marxa ha inclòs un punt més de seguretat, i és que enguany el xip electrònic dels pitralls transmetien, des dels diferents controls, informació puntual a un aplicatiu web. Els pares han pogut consultar, d'aquesta manera, l'últim punt de control pel qual han passat els participants i el temps entre controls. Segons l'alcaldessa, Mercè Conesa, la marxa d'enguany ha aconseguit millorar la comoditat i la seguretat dels participants minimitzant l'impacte ambiental a la serra.

Mercè Conesa

Hem trobat una bona fórmula perquè Collserola accepti que no es fa una invasió excessiva a la serra, que els nens gaudeixin de la cita i que les famílies se sentin més segures.


Uns objectius organitzatius que, segons el coordinador de la marxa, Silvano Bendinelli, han donat com a resultat una cita rodona i que per això els empeny a incorporar els canvis de cara a l'any vinent.

Silvano Bendinelli

Ha anat perfecte. La nova dinàmica de la marxa l'ha fet més segura.


Enguany, Delphi, La Caixa, Salus XXI i Sant Cugat Centre Comercial (SCCC) han estat els col·laboradors principals de la Marxa, que també ha comptat amb la col·laboració de l'Ajuntament i Cugat.cat. Aquests patrocinadors han ofert diversos obsequis als marxaires a la seva arribada.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.