Un 14% més de beques menjador per al curs 2012-2013


  • Comparteix:

Els menjadors de les escoles tenen alumnes amb beca / Fotografia: ACN

Els menjadors de les escoles tenen alumnes amb beca / Fotografia: ACN

L'Ajuntament preveu dedicar aquest curs 620.000 euros per a beques menjador i escolaritat de les escoles bressol municipals i centres d'educació infantil, primària i secundària. La quantitat suposa un increment del 14% respecte el curs passat.

Enguany, s'han presentat un total de 816 sol·licituds, de les quals 644 eren per a escoles públiques, 62 per a escoles concertades i 110 per a instituts.

Per primera vegada, tots els instituts públics de la ciutat s’han acollit a la jornada intensiva. Per això, el total de beques menjador baixa als instituts però creixen un 33% a les escoles, segons la tinent d'alcalde de Serveis a la Ciutadania, Susanna Pellicer.

Susanna Pellicer

No hi ha hagut tanta demanda entre els 0 i els tres anys. Ha crescut a primària, la demanda.


Les beques menjador són ajuts de caràcter econòmic destinats a cobrir les necessitats d’alimentació dels menors escolaritzats en centres educatius del municipi. Aquests menors provenen de famílies en risc socioeconòmic i la valoració dels ajuts es fa a partir de barems.

Les persones sol·licitants i beneficiàries han de complir alguns requisits, com, per exemple, no rebre cap altre ajut públic pel mateix concepte si el seu import, sumat al de l'ajut, supera el cost del servei de menjador.

El ple de gener va aprovar una moció institucional per la qual l’Ajuntament es compromet a mantenir el pressupost per a beques menjador durant el curs 2013-2014.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.