392 sol·licituds per a un habitatge públic a la Floresta


Temes relacionats

Últim dia per optar a un dels pisos de Promusa a la Floresta ( 5/abr/13)


  • Comparteix:

Projecte de pisos a la Floresta / Font: Promusa

Projecte de pisos a la Floresta / Font: Promusa

392 persones aspiren a accedir als 75 pisos d'habitatge de promoció oficial de compra que Promusa construirà properament a la Floresta. El sorteig tindrà lloc dimarts que ve a la Casa de Cultura i, un cop fet, la llista d'afortunats es publicarà al web de Promusa.

Aquesta és la primera edificació de protecció oficial que es construeix a la Floresta. Els pisos, que es distribueixen en dues promocions - una de 51 pisos i una altra de 24 - s'alçaran a l’avinguda Verge de Montserrat i al carrer Estel.

Per primera vegada, el temps d’empadronament necessari per cursar la sol·licitud no ha estat de 10 anys, sinó de tres. Les noves promocions de la Floresta són protegides de règim general. Per finançar la compra de l'habitatge, Promusa facilitarà un crèdit del 10% de l’import total als adjudicataris, que podran tornar-lo en un termini de 10 anys. Pel que fa al 90% restant, un 80% es finançarà a través d’un préstec hipotecari i un 10% es lliurarà en tres avançades.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.