La 4a Cercavila d'Escoles arriba el dissabte que ve


  • Comparteix:

Una cercavila ocuparà els carrers del centre del municipi el 27 d'abril

Una cercavila ocuparà els carrers del centre del municipi el 27 d'abril

La 4a Cercavila d'Escoles arribarà a la ciutat dissabte que ve amb la participació d'una vintena d'entitats del municipi. És una proposta dels Geganters de Sant Cugat que vol promoure aquesta tradició i la cultura popular a la localitat.

La proposta aplegarà 14 centres educatius i més de 300 persones. En aquesta edició, l'escola La Bressola, de la Catalunya Nord, hi està convidada.

La cercavila forma part del Projecte Escoles dels Geganters, gràcies al qual 12 centres de la ciutat ja tenen un capgròs o gegantó. Per a la construcció dels gegants, els centres tenen l'ajut de l'artista i gegantera santcugatenca, Dolors Serra.

La cercavila començarà a dos quarts de cinc a la plaça de la Vila i una hora més tard començarà un recorregut pel centre del municipi fins arribar a la plaça d'Octavià. Allà, els alumnes de dansa de l'Esbart ballaran 'Musiquetes de la Bressola', un recull de cançons compostes per estudiants d'aquest centre.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.