La Generalitat treu a licitació les obres de remodelació de l'IES Sant Cugat


  • Comparteix:

L'AMPA creu que és prioritari que l'institut comenci a funcionar el més aviat possible

L'AMPA creu que és prioritari que l'institut comenci a funcionar el més aviat possible

La Generalitat ha tret a licitació les obres de remodelació i ampliació de l'IES Sant Cugat. Amb un pressupost inicial de gairebé 4 milions i mig d'euros, les obres podrien estar finalitzades pels volts de febrer de 2005. Això, però, ha provocat una contundent resposta per part de l'AMPA, que assegura que la Generalitat s'havia compromès a fer la licitació pel procediment d'urgència i, finalment, ho ha fet per via ordinària.

L'AMPA de l'IES Sant Cugat assegura que se sent estafada per la Generalitat que, tot i haver convocat el concurs per remodelar el centre, ho ha fet per procediment ordinari endarrerint, així, les obres, que es podrien allargar fins el febrer de 2005.

Des de l'associació de pares consideren que aquesta mesura és una 'presa de pèl' perquè allarga un any més la situació de dèficit d'equipaments del centre escolar, que consideren insostenible. Escoltem el tresorer de l'AMPA de l'IES Sant Cugat, Joan Carles Gassiot.

Joan Carles Gassiot

Com a Junta no podem aconsellar als pares que inscriguin els seus fills a l'IES.


Gassiot assegura que l'antic govern de la Generalitat va ignorar les seves reiterades demandes per solucionar les mancances del centre i afirma que el nou tripartit no sembla tenir més sensibilitat cap a les necessitats d'ensenyament dels joves. El fet que el proper curs les obres encara no estiguin enllestides provocarà, diu Gassiot, un desajustament del mapa escolar del municipi, ja que molts pares hauran d'optar per matricular els seus fills en altres centres d'ensenyament de la ciutat, tant públics com privats.

Joan Carles Gassiot

Hi haurà una dispersió d'alumnes que marxaran de l'IES Sant Cugat i que s'hauran de reubicar en altres centres de la ciutat.


Actualment, prop de 300 alumnes estan matriculats en aquest institut. Es preveu que, de cara al curs 2004-2005, hi haurà 400 estudiants perquè s'obriran noves línies d'ESO i començarà a impartir-se el batxillerat.

El període per presentar les ofertes per al concurs d'obres es tancarà, segons s'ha publicat al DOGC, el proper 23 de febrer. El perídode d'adjudicació, però, encara està per determinar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.