Qguay Park acostarà la Diada de Sant Jordi als més petits a través de dos tallers


Temes relacionats

Qguay obre el primer centre d'oci infantil de la ciutat per a nens de zero a 12 anys (25/mai/12)


  • Comparteix:

Qguay Park organitza un Sant Jordi pels més petits / Font: Qguaypark.com

Qguay Park organitza un Sant Jordi pels més petits / Font: Qguaypark.com

Els nens i nenes podran gaudir de la Diada de Sant Jordi amb els tallers que organitza l'espai Qguay Park a la plaça Unió a partir d'aquest dissabte. El centre d'oci i entreteniment infantil farà un taller que consistirà en estampar una rosa amb la mà i un altre on els més petits podran pintar punts de llibres i dibuixos amb temàtica de Sant Jordi. A més, instal·larà un inflable a la plaça des d'aquest dissabte fins dimarts de la setmana vinent.

Qguay Park té l'objectiu de fomentar l'aprenentatge i la diversió dels més petits alhora que es potencia la interacció amb els pares i per aquest motiu les seves activitats continuaran després de la Diada de Sant Jordi. Dissabte de la setmana vinent l'espai organitzarà una trobada per acostar els contes als infants de zero a tres anys, el 25 de maig celebrarà el seu primer aniversari i a l'estiu organitzarà casals on els nens descobriran jugant les diferents etapes de la història.


  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.