L'Institut de la Infància organitza un Sant Jordi per als més petits


  • Comparteix:

Anterior activitat de l'Institut de la Infància

Anterior activitat de l'Institut de la Infància

Els infants de la ciutat tenen una cita amb el món del llibre aquest diumenge gràcies al Sant Jordi dels Infants, organitzat per l'Institut de la Infància. Es tracta d'una iniciativa que vol donar a conèixer a les famílies les darreres novetats editorials del sector infantil i també de publicacions dirigides a la família. L'activitat començarà a les dotze del migdia als Jardins del Monestir i s'allargarà fins a dos quarts de dues del migdia.

La directora de l'entitat, Verònica Bronstein, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que, més enllà dels llibres, l'objectiu és crear un ambient adequat perquè infants i famílies es puguin relacionar a l'aire lliure i practicar activitats.

Verònica Bronstein

El protagonista és el nen. Creem un clima i un ambient adequat perquè infants i familiars es trobin a gust i puguin gaudir de la ciutat.


Al punt del migdia donarà el tret de sortida la cita, que vol ser una avançada de Sant Jordi, en aquest cas per als més menuts.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.