L'adequació de la nova comissaria de Policia Local arrencarà a l'estiu


Temes relacionats

El CMSC fa un pas més per establir la nova seu al carrer Sant Bartomeu (18/abr/13)

L'Ajuntament i el CMSC, a punt d'arribar a un acord per comprar la seu de l'entitat (27/mar/13)

L'Ajuntament, a l'espera del 'sí' del CMSC per traslladar la Policia Local (20/des/12)

El Club Muntanyenc estudia traslladar-se al carrer Sant Bartomeu (20/des/12)


  • Comparteix:

Les instal·lacions del CMSC passaran a ser ocupades per la Policia Local

Les instal·lacions del CMSC passaran a ser ocupades per la Policia Local

Els treballs per adequar l'actual seu del Club Muntanyenc de Sant Cugat (CMSC) com a comissaria de la Policia Local començaran aquest estiu. Ho ha dit el tinent d'alcalde de Seguretat, Jordi Puigneró, en una entrevista a Cugat.cat on ha explicat que l'acord final entre l'entitat i el consistori per a l'adquisició del local està pendent 'd'uns serrells'. La intenció de Puigneró és que el pacte definitiu se sotmeti a votació al ple de juny i els treballs comencin, com a molt tard, a l'agost.

Puigneró ha explicat que l'acord entre les dues parts es podria fer efectiu en breu. Un cop tancades les converses, començarien els tràmits per portar el document a sessió plenària. L'acord fixa en 1'2 milions d'euros la quantitat que rebria el club.

Jordi Puigneró confia que, a molt estirar, els treballs per adaptar l'espai l'actual local del club comencin a l'agost i que, si no hi ha imprevistos el cos municipal de seguretat hauria d'estar totalment operatiu a les noves instal·lacions abans d'acabar l'any.

Jordi Puigneró

Calculem que abans de l'estiu el CMSC deixarà el local. Aleshores, començarem les obres per adaptar l'espai, com a molt tard a l'agost. A finals d'any la Policia Local ja estarà al nou emplaçament.


El responsable de Seguretat ha explicat que el rebuig de l'entitat excursionista a instal·lar-se a Villa Felisa, actual seu de la Policia Local, facilitarà el traspàs, que ha de ser una realitat abans de finals d'any.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.