Recoder es mostra incredul amb l'anunci de més policia del candidat del PP, Mariano Rajoy


  • Comparteix:

Recoder diu que Rajpy promet ara el que han incomplert reiteradament.

Recoder diu que Rajpy promet ara el que han incomplert reiteradament.

L'alcalde s'ha mostrat totalment incredul davant la promesa del candidat del Partit Popular a les eleccions de tenir 32.000 policies més durant la propera legislatura. Segons Lluís Recoder, Sant Cugat necessita l'augment de Policia Nacional ara, i no d'aquí a quatre anys, quan ja s'hauran desplegat els Mossos d'Esquadra.

Ni fred ni calent. Així ha encaixat Lluís Recoder l'anunci de Mariano Rajoy de tenir 32.000 policies més en un termini de 4 anys. Una promesa que va anar acompanyada, el dia següent, de la creació de 7.300 places de policia i guàrdia civil, segons va aprovar el consell de ministres espanyol.

A tot això, l'alcalde ha respost amb la més absoluta incredulitat. Recoder considera que és indignant que després d'un any demanant l'augment d'efectius policial, a Sant Cugat només hagin arribat cinc nous agents de la Policia Nacional. En resum, l'alcalde ha dit que la proposta de Rajoy no afecta al nostre municipi, ja que abans de 4 anys els Mossos ja hauran arribat a Sant Cugat:

Lluís Recoder

Espero que el desplegament dels Mossos a Sant Cugat es faci igual que al voltant de Barcelona


L'alcalde ha recordat que el cos de policia nacional de la ciutat està sota mínims, malgrat tenir el compromís del govern espanyol d'incrementar la plantilla. En aquest sentit, Lluís Recoder ha assegurat que Madrid no pot tenir 'la consciència tranquila' en matèria de seguretat.

Més positiu s'ha mostrat Recoder davant la intenció de la consellera d'Interior d'augmentar les competències dels alcaldes dins les Juntes de Seguretat Local. Lluís Recoder ha assegurat que seria més beneficiós pels ciutadans que els alcaldes tinguessin el comandament de tots els cossos policials:

Lluís Recoder

Si tinguèssim el comandament de tots els cossos policials els ciutadans sortirien beneficiats


Recordem que, en una entrevista a Ràdio Sant Cugat, la consellera Montserrat Tura també va refermar el seu objectiu d'avançar el desplegament del Mossos al Vallès mitjançant l'increment d'incorporacions d'agents provinents dels cossos de l'Estat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.