La recollida d'aliments de la Setmana contra la Pobresa, a la plaça d'Octavià


Temes relacionats

L'habitatge i la pobresa, a anàlisi en una nova tertúlia de Cugat.cat (19/abr/13)

La companyia de titelles Patawa col·labora amb la Setmana contra la Pobresa (18/abr/13)

Els partits parlen de la pobresa i l'exclusió social (18/abr/13)

La tertúlia amb els partits analitza els Serveis Socials de Sant Cugat (17/abr/13)

Amèlia de Juan: 'A Sant Cugat, com al món, hi ha casos d'exclusió social' (17/abr/13)

La literatura que tracta la pobresa i l'exclusió social (17/abr/13)


  • Comparteix:

Les caixes amb les aportacions d'aliments comencen a arribar a la plaça d'Octavià

Les caixes amb les aportacions d'aliments comencen a arribar a la plaça d'Octavià

Un acte públic de recollida d'aliments a la plaça d'Octavià tanca aquest dissabte la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social que organitza Cugat.cat. Una bicicletada popular, l'actuació dels Bastoners, Kata Kitinga, Castellers i un programa de ràdio, on actuaran Veus del Gospel i Marina BBFace & Knurf, són els ingredients de l'acte. Els altres ingredients protagonistes són farina, llet, oli, sucre, llegums, tonyina i tomàquet triturat: els aliments que s'aporten en aquesta setmana solidària que compta amb el suport de l'Ajuntament, l'Obra Social de 'La Caixa' i més de 70 entitats.

La cloenda de la Setmana contra la Pobresa s'ha obert a les deu del matí amb una bicicletada de la Unió Ciclista Sant Cugat (UCSC), que ha sortit de la plaça del Monestir. Un recinte que, una hora després, ha rebut la visita dels Bastoners, acompanyats de la secció infantil.

Ha agafat el relleu el grup de percussió Kata Kitinga amb una batucada, ritmes que es completaran amb les actuacions musicals de Veus del Gospel, a dos quarts d'una, i Marina BBFace & Knurf, a dos quarts de dues de la tarda. Petits concerts que s'inclouen en un programa especial que la Ràdio de Sant Cugat (91.5 FM), que s'emet de dotze a dues de la tarda.

L'espai farà connexions en directe per retransmetre la recollida d'aliments a la plaça i recollir les impressions dels ciutadans i entitats que han col·laborat en la setmana solidària. Per la taula d'entrevistes desfilaran representants de Càritas, l'Associació de Voluntaris de l'Obra Social 'La Caixa', la Plataforma d'Afectats per la Hipoteca (PAH), Ajuntament, que explicarà la feina de la recent creada Taula de la Inclusió Social. Castellers de Sant Cugat portarà un pilar a plaça per cloure la Setmana contra la Pobresa i l'Exclusió Social, una idea sorgida dels mateixos treballadors de Cugat.cat.

Cugat.cat seguirà l'evolució de la jornada a través del seu web i acostarà els moments més destacats a través de Facebook i Twitter, a través de l'etiqueta #setmanapobresa. El grup multimèdia emetrà un vídeo resum d'aquesta iniciativa que ha comptat més de 70 punts de recollida a tota la ciutat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.