Ja es coneixen els premiats del concurs de microrelats i micropoemes de Sant Jordi


Temes relacionats

La 6a edició del concurs de Microrelats estrena categoria en anglès ( 4/abr/13)


  • Comparteix:

Helena Minuesa és una de les guanyadores del concurs de microrelats

Helena Minuesa és una de les guanyadores del concurs de microrelats

'Metro del jo', de Miguel Pérez, i 'Once upon a time', d'Helena Staromiejski Llorente, són els dos títols guanyadors de les categories de català i anglès de la 6a edició del concurs de microrelats i micropoemes de Sant Jordi que organitza Cugat.cat. En la categoria de català s'han atorgat també tres accèssits a 'So ombrívol', de Joaquim Bohigas i Mollera, 'Fred', d'Helena Minuesa, i 'Silenci', de Vanessa Jordan. Pel que fa als micropoemes, també Staromiejski ha estat la guardonada d'enguany.

Per a la categoria en català, el primer premi ('Metro del jo', de Miguel Pérez) ha rebut un lot de llibres i entrades per a actuacions de la Xarxa de Centres Culturals Polivalents (XCCP). El primer accèssit ('So ombrívol' de Joaquim Bohigas i Mollera) s'ha endut un altre lot de llibres i un tiquet per al sopar de la Nit Literària. El segon finalista ('Fred', d'Helena Minuesa) tindrà un curs gratuït a l'Ateneu, i el tercer ('Silenci', de Vanessa Jordan), un lot de llibres.

Pel que fa a la guanyadora de la categoria d'anglès ('Once upon a time', d'Helena Staromiejski Llorente) s'ha endut un lot de llibres i dos mesos gratuïts per a un curs d'anglès a l'escola 'Sprint Idiomes'. El subdirector de Cugat.cat, Joan Miquel Fernàndez, ha valorat el bon nivell d'anglès dels participants d'aquesta categoria.

Joan Miquel Fernànde

Valorem positivament la categoria que hem estrenat perquè ha tingut força resposta. El relat guanyador ha tingut un nivell molt merescut pel premi que s'ha endut.


Staromiejski ha estat també la premiada en la categoria de micropoesia, on ha rebut un smartphone de Vodafone pels seus versos.

Amb aquest concurs, que enguany ja celebra la seva sisena edició, Cugat.cat pretén fomentar la creació literària entre els santcugatencs.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.