Sant Cugat Comerç premia la inventiva dels nens en comerç de proximitat


Temes relacionats

Els alumnes estudien el comerç de proximitat al concurs 'Art i Comerç' (12/abr/13)


  • Comparteix:

Sant Cugat Comerç premia la inventiva dels nens en comerç de proximitat

Sant Cugat Comerç premia la inventiva dels nens en comerç de proximitat

Júlia Muñoz, Marc Díaz, Marcel Blanes i Ferran Drudis són els guanyadors dels premis del concurs 'Art i Comerç', impulsat per l'Associació Sant Cugat Comerç (StC), l'Ajuntament i l'Escola d'Art i Disseny. La proposta, en què han participat 600 nens, ha demanat als alumnes que fessin 'collages' amb la temàtica del comerç de proximitat.

El concurs s'ha adreçat a tots els nens de vuit a 12 anys que viuen a Sant Cugat i, en aquesta primera edició, hi han participat un total de 600 alumnes de cinc escoles. Els 'collages' estan exposats a més de 40 establiments adherits a l'associació comercial fins dissabte. Des de l'entitat es mostren molts satisfets amb la iniciativa i ja han anunciat que comptarà amb una segona edició l'any vinent.

Els premis s'han dividit en quatre categories: tercer, quart, cinquè i sisè de primària, cadascuna amb quatre finalistes i un guanyador. Alguns dels guanyadors han explicat en què consisteixen les seves creacions.

Guanyadors

Tenia revistes per casa, vaig retallar diverses coses i vaig representar la peixateria. / He fet un 'collage' sobre el mercat de la ciutat.


Els establiments que han cedit obsequis són Bluespirit, Bobadas, Zona 014, Studi Medici, Clinicbikes, Ka Internacional, Aïta, Las Casitas de Papel, Més Marcs, la Festa, Perfumeria Regia, Ingredients Café, Sacum, Rialles i Dentalògic.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.