Mateu (UESC): 'El meu repte és que el club sigui sostenible econòmicament'


  • Comparteix:

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu

La presidenta de la UESC, Mònica Mateu

La nova presidenta de la UESC, Mònica Mateu, ha explicat en una entrevista a Cugat.cat que es marca com a objectiu que el club sigui sostenible econòmicament després del decreixement de l'entitat que ha passat de tenir 24 a 18 equips les darreres temporades. Mateu ha avançat que es crearan dos sèniors B tant masculí com femení per donar sortida a tots aquells jugadors i jugadores que no poden fer el salt al primer equip. Potenciar l'àrea femenina detectant perquè les noies no segueixen jugant al bàsquet quan arriben a júniors i augmentar la promoció del tennis taula a les escoles són altres reptes que es marca la nova presidenta de la UESC.

Després d'una setmana al capdavant de la UESC, Mònica Mateu ha explicat els projectes de futur que es marquen en el pla estratègic. Mateu vol que el club sigui sostenible econòmicament després de la pèrdua d'alguns patrocinadors i també d'equips, de 24 a 18, els últims anys. Aquests dos fets preocupen a Mateu que vol recuperar el nombre de conjunts i que tots els jugadors i jugadores completin la seva carrera esportiva a l'entitat. És per aquest motiu que es crearan dos equips, el sènior B masculí i femení. Mateu vol evitar el decreixement dels últims anys.

Mònica Mateu

El meu repte és que la UESC sigui sostenible econòmicament. No podem decréixer com els últims anys.


La nova presidenta també ha parlat de la relació existent amb el Club Bàsquet Mira-sol amb qui volen treballar conjuntament en alguns temes, però sobre la possible fusió amb l'entitat mirasolenca, de moment, no s'ha concretat res. Mateu també ha avançat que el pav 1 de la Rambla del Celler, on juguen els equips de la UESC, serà arranjat per solucionar les goteres existents a l'equipament. Segons la nova presidenta les obres es faran aquest estiu i evitaran que els dies de pluja s'hagin d'ajornar els partits.

Mònica Mateu

El pavelló serà arranjat aquest estiu. És una molt bona notícia perquè hem patit molt aquests anys amb els partits ajornats per les goteres.


Mònica Mateu està pendent que es convoqui una assemblea de socis on es determinarà si la seva presidència serà de 2 o 4 anys.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.