Not Only Wine ofereix productes de qualitat des del matí fins la matinada


  • Comparteix:

El local Not Only Wine (NOW) del carrer de Sant Jordi ofereix des de fa unes setmanes una nova proposta gastronòmica a la ciutat. Vins, caves i xampanys, una àmplia selecció de gintònics i productes per picar, com embotits i formatges de qualitat, conformen l'oferta d'aquest establiment. NOW obre des de dos quarts de nou del matí fins a la nit i té màquines d'autoservei de vins, botiga i servei de menjar per emportar.

Un dels socis de NOW David Carbó ha explicat que es tracta d'un projecte que ha engegat amb molta il·lusió i amb la intenció d'omplir un buit que trobaven a la ciutat. De fet, explica Carbó, el que el va fer decidir-se definitivament va ser trobar-se en un local de Barcelona amb un alt percentatge de santcugatencs.

David Carbó

Vaig decidir engegar el projecte quan vaig trobar-me a un local barceloní un 40% de clientela de Sant Cugat.


La ubicació de NOW, a tocar de grans zones residencials del centre, és un altre dels punts a favor del local, segons els seus responsables. Carbó ha destacat que això permet gaudir d'unes copes i tornar a casa passejant, oblidant el cotxe.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.