El sopar solidari de l'Escola Europa dóna un impuls a l'ONG Aldees Infantils SOS


  • Comparteix:

El sopar ha donat el tret de sortida amb un pica-pica a l'Hotel Qgat

El sopar ha donat el tret de sortida amb un pica-pica a l'Hotel Qgat

L'AMPA de l'Escola Europa International School ha recaptat més de 10.000 euros en diverses iniciatives i un sopar solidari que ha reunit aquest divendres un centenar de persones a l'Hotel Qgat Suites & Events. Alumnes, professors i representants del consistori han assistit a l'acte, on s'han sortejat diversos regals cedits per botigues i empreses locals. La recaptació de l'àpat es destinarà al projecte 'Water is life' per construir un sistema de recollida d'aigües pluvials a una llar d'infants de Sant Feliu de Codines.

L'AMPA de l'Escola Europa ha escollit el projecte 'Water is life' de l'ONG Aldees Infantils SOS per destinar-hi els fons recaptats aquest divendres en el sopar solidari anual de l'associació, que ha sumat els fons amb els diners recollits en altres iniciatives com l'Open Ciutat de Sant Cugat. Així, el centre educatiu dóna suport a una organització que acull infants desafavorits i treballa perquè esdevinguin autosuficients i es reintegrin a la societat. La responsable de l'AMPA de l'Escola Europa, Elsa Poveda, ha explicat que, enguany, l'activitat ha tingut molt bona rebuda per part dels pares del centre.

Elsa Poveda

Els pares han estat molt receptius perquè han vist que treballàvem amb la infantesa més vulnerable.


El sopar ha comptat amb la presència de l'alcaldessa, Mercè Conesa; la regidora d'Educació, Esther Salat, i el president d'Aldees Infantils SOS a Catalunya, Francesc Xavier Martín, com també pares, mares i alumnes de l'escola. Segons Conesa, aquest tipus d'iniciatives configuren l'esperit solidari de Sant Cugat.

Mercè Conesa

Cal donar suport a aquestes iniciatives perquè sumen l'esperit de solidaritat que té Sant Cugat.


Diverses botigues i empreses de Sant Cugat han donat suport a la iniciativa amb regals que s'han sortejat en una tòmbola solidària durant el sopar.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.