Rostros, Colores y Sueños tornarà a Colama per portar la seva solidaritat


Temes relacionats

Joves santcugatencs tornen a col·laborar amb una comunitat de Nicaragua ( 5/oct/12)

Quatre santcugatenques participaran en una estada solidària a Nicaragua (25/mai/12)

Rostros, Colores y Sueños organitza un viatge solidari a Nicaragua per aquest estiu (23/gen/12)


  • Comparteix:

Imatge d'un viatge anterior de l'associació local / Font: Rostros, Colores y Sueños

Imatge d'un viatge anterior de l'associació local / Font: Rostros, Colores y Sueños

L'Associació Rostros, Colores y Sueños torna a Colama, Nicaragua, aquest estiu per continuar amb la seva tasca solidària. El principal objectiu del viatge és oferir una experiència que els permeti conèixer altres realitats. Com a novetat, l'entitat santcugatenca viatjarà, enguany, amb professors de primària que reforçaran les tasques educatives i culturals que organitza l'associació.

El viatge a Colama tindrà lloc aquest agost i durarà un mes durant el qual les persones que s'hi desplacin conviuran amb famílies de la zona. La intenció és que l'estada solidària serveixi també com una aproximació a la situació del poble de Colama, a Nicaragua. Rostros, Colores y Sueños té com a nucli dels projectes la biblioteca, però també volen continuar la tasca que ja han iniciat en anteriors viatges amb un equip de futbol i altres activitats culturals.

Enguany, la novetat passa per incorporar mestres al viatge anual de l'associació del municipi per fer més èmfasi en la tasca educativa. La presidenta de l'entitat, Esther Rodríguez, ha explicat que algunes de les propostes passen per millorar l'estat de la zona, com ara reforestació i neteja.

Esther Rodríguez

Treballem aspectes de manera més transversal. Farem una jornada de reforestació i de neteja de la comunitat i de l'escola. Es fa conscienciació.


Fundada el 2010, l'Associació Rostros, Colores y Sueños compta amb una desena de voluntaris i organitza activitats solidàries dins i fora de la ciutat. Des de llavors, l'entitat ha engegat diversos projectes a la zona, com una biblioteca, la formació d'un grup de dones en l'art del tapís i la creació d'un equip de futbol.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.