Sant Cugat ja compta amb la primera botiga dedicada al pàdel i el golf


  • Comparteix:

La botiga està situada al barri de Coll Favà

La botiga està situada al barri de Coll Favà

Sant Cugat ja compta amb la primera botiga dedicada exclusivament al pàdel i el golf. Es tracta de Tot Pàdel and Golf, que ha obert aquest divendres les seves portes. El local està situat a l'avinguda de Francesc Macià número 66 i compta amb tot l'equipament necessari per practicar aquests dos esports. El responsable de la botiga, Jordi Moreno, ja pensa en ampliar el negoci a altres ciutats de la comarca i en organitzar tornejos de cara a l'any vinent.

El negoci també compta amb un petit taller de reparació de golf, a més de tot l'equipament necessari per a la pràctica del pàdel i del golf. El responsable de Tot Pàdel and Golf, Jordi Moreno, ha manifestat que la seva intenció és ampliar el negoci a altres ciutats de la comarca i establir-se en alguns clubs. A més, Moreno vol organitzar tornejos o patrocinar algun circuit.

Jordi Moreno

Volem consolidar-nos a Sant Cugat i després obrir més botigues a altres ciutats del Vallès. Més endavant, obrir més punts de venda en clubs.


La botiga compta amb uns 80 metres quadrats de superfície i els seus responsables han triat Coll Favà pel seu fàcil accés i aparcament, i perquè els seus veïns s'ajusten al perfil d'usuaris de pàdel i golf.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.