La Policia Local aconsellarà els ciclistes com aparcar la bicicleta amb seguretat


  • Comparteix:

Moment de la presentació de la campanya

Moment de la presentació de la campanya

La Policia Local aconsellarà als usuaris de bicicleta sobre la millor manera d'estacionar el vehicle per evitar robatoris. Es tracta d'una campanya informativa on els agents repartiran díptics amb consells per comprar, aparcar i identificar el vehicle, així com indicacions sobre què s'ha de fer en cas de robatori. La iniciativa té un cost de 427 euros.

Es tracta d'una iniciativa que consisteix a col·locar un díptic al manillar d'aquelles bicicletes que els agents detectin estacionades al carrer sense les mesures de seguretat adients. En aquest full informatiu hi apareix un seguit de recomanacions encaminades a protegir el vehicle contra robatoris. A més, el dors del díptic compta amb un petit llistat de paràmetres de seguretat on els policies assenyalaran les deficiències detectades.

El tinent d'alcalde de Seguretat i Mobilitat, Jordi Puigneró, ha assenyalat que a la ciutat els robatoris de bicicletes s'han reduït un 36% el darrer any, tot i que en els últims dos mesos s'han registrat 10 furts. Puigneró ha explicat que el consistori vol promoure l'ús de la bicicleta, a través d'un model que garanteixi la seguretat en el seu estacionament.

Jordi Puigneró

La gent ha de ser conscient de les mesures de seguretat que té a l'abast. Això forma part de la voluntat de potenciar la bicicleta privada garantint la seguretat d'aparcament.


La campanya, que té un cost de 427 euros, ja està en marxa i preveu la distribució d'un miler de díptics amb forma de cadenat. Durant la presentació de la iniciativa aquest dilluns, la regidora de Comunicació, Joana Barbany, ha destacat que es tracta d'una campanya directa per garantir que el missatge arriba a l'interessat.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.