L'Hospital General de Catalunya ofereix cursos de pares i mares


  • Comparteix:

L'escola de Pares i Mares de l'Hospital General de Catalunya ofereix cursos per a parelles que estan apunt de ser pares amb l'objectiu de preparar-los per a l'experiència de la paternitat i la maternitat. El curs, que consta de vuit sessions de dues hores, oferiex sessions pràctiques i teòriques.

La part teòrica està formada per un col·loqui en què els futurs pares i mares xerren sobre l'experiència de la gestació i sobre els dubtes que se'ls planteja abans del part. La portaveu de l'escola Carme Rei ha explicat l'objectiu del curs.

Carme Rei

L'objectiu és que l'embarassada perdi por al part


L'hora que es dedica a la part pràctica serveix per aconsellar les embarassades sobre tècniques de respiració i relaxació. La implicació dels homes és bàsica per a l'èxit del curs. Carme Rei ha explicat que la participació dels marits és variable.

Carme Rei

La implicació dels pares és variable


Des de l'escola de Pares i Mares de l'Hospital General de Catalunya es recomana a les embarassades que iniciïn el curs després de complir el setè mes de gestació.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.