La residència de l'ETSAV entre els finalistes als premis Construmat


Temes relacionats

Els habitatges universitaris de l'ETSAV, distingits amb el segell Verde per la Green Building Challenge (10/oct/11)


  • Comparteix:

Moment de la construcció dels habitatges

Moment de la construcció dels habitatges

La residència d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a Sant Cugat, figura entre les construccions finalistes als premis del Saló Internacional de la Construcció. El guanyador del premi al qual opta l'edifici santcugatenc es coneixerà en el marc de la troba del sector, que tindrà lloc a Barcelona d'aquí a dues setmanes.

Els premis Construmat volen reconéixer la innovació i la sostenibilitat. De les 84 obres presentades a concurs en la categoria d'Edificació s'han seleccionat sis finalistes, entre les quals es troba la construcció santcugatenca. Un dels arquitectes responsables de l'edifici i professor de l'ETSAV, Roger Tudó, considera que això suposa un reconeixement per a l'equip d'arquitectes, però també per a l'escola i la seva aposta.

Roger Tudó

Pels arquitectes i l'escola té un valor afegit. S'ha de felicitar a l'escola per triar un tipus d'edificació exemplar i singular.


La residència competeix amb el mercat provisional dels diumenges de Sant Antoni, a Barcelona, l'Escola Infantil municipal de Fuerte el Príncipe, a Pamplona, i una promoció d'habitatge protegit de Vic, entre d'altres.



  • Comparteix:

OPINA

Identifica't per comentar aquesta notícia.

Si encara no ets usuari de Cugat.cat, registra't per opinar.

Avís important

Tots els comentaris es publiquen amb nom i cognoms i no s'accepten ni àlies ni pseudònims

Cugat.cat no es fa responsable de l'opinió expressada pels lectors

No es permet cap comentari insultant, ofensiu o il·legal

Cugat.cat es reserva el dret de suprimir els comentaris que consideri poc apropiats, i cancel·lar el dret de publicació als usuaris que reiteradament violin les normes d'aquest web.