La residència de l'ETSAV entre els finalistes als premis Construmat

Moment de la construcció dels habitatges

Societat

Publicat el 6/mai/13 per Marc Sala

La residència d'estudiants de l'Escola Tècnica Superior d'Arquitectura del Vallès (ETSAV), amb seu a Sant Cugat, figura entre les construccions finalistes als premis del Saló Internacional de la Construcció. El guanyador del premi al qual opta l'edifici santcugatenc es coneixerà en el marc de la troba del sector, que tindrà lloc a Barcelona d'aquí a dues setmanes.

Els premis Construmat volen reconéixer la innovació i la sostenibilitat. De les 84 obres presentades a concurs en la categoria d'Edificació s'han seleccionat sis finalistes, entre les quals es troba la construcció santcugatenca. Un dels arquitectes responsables de l'edifici i professor de l'ETSAV, Roger Tudó, considera que això suposa un reconeixement per a l'equip d'arquitectes, però també per a l'escola i la seva aposta.

Roger Tudó

Pels arquitectes i l'escola té un valor afegit. S'ha de felicitar a l'escola per triar un tipus d'edificació exemplar i singular.

Your browser doesn’t support HTML5 audio



La residència competeix amb el mercat provisional dels diumenges de Sant Antoni, a Barcelona, l'Escola Infantil municipal de Fuerte el Príncipe, a Pamplona, i una promoció d'habitatge protegit de Vic, entre d'altres.